Europort

Franse, massieve eik

Gerecupereerd hout uit Frankrijk

Wekelijks trekken de beste vakmannen van Europort naar de diepste uithoeken van Frankrijk op zoek naar mooie oude parels van gebouwen die in onbruik zijn geraakt. Ze recupereren er met zorg de oude eiken plankenvloeren, dakgebinten en balken. In ons atelier in Pittem wordt dit hout verwerkt tot vloeren en trappen, kasten en deuren. Bij Europort geniet u van de kwaliteitsgarantie van echte massieve oude eik, rechtstreeks door ons geïmporteerd uit Frankrijk.

Puur vakmanschap met Franse massieve eik

Uit verloren dorpjes en eenzame landerijen in Frankrijk recupereert Europort het mooiste en duurzaamste eikenhout. Zijn vakmensen creëren rustieke meubelen en interieurelementen met een antiek patina, waarin de traditie verder kan leven. 

Gerecycleerde massieve eik

Wekelijks trekken onze vakmannen naar de uithoeken van Frankrijk op zoek naar mooie oude eiken plankenvloeren, dakgebinten en balken.

Maatwerk

In ons atelier in Pittem wordt het Franse hout bewerkt en op maat gemaakt tot de meubelen of producten zoals ze het best in uw interieur passen.

karre

Advies & service

Oude doorleefde charme in uw woning? In een klassieke of designuitvoering? Europort adviseert u graag over de mogelijkheden om in uw woning een persoonlijke droom te realiseren.

Volg ons op EUROPORT_PITTEM